Kasteel Oud Wassenaar

In de gezellige ambiance van het Kasteel Oud-Wassenaar (1879), waar ook beroemde mensen zoals Winston Churchill, Montgomery, Oe Thant (secretaris Generaal van de VN in de beginjaren 60) en later het huwelijksfeest van prinses Margriet en Pieter  van Vollenhoven werd gevierd; zaten de leden van de Haegsche Duym, Ondernemers Sociteit Scheveningen en Het Haagse Huis in dezelfde ruimte aan het buffet met een heerlijk glas wijn.

Naar schatting 70 personen lieten de sfeer tot zich doordringen en maakten gretig gebruik van de rondleidingen die werden gegeven. Het was een bijzondere ervaring om met deze verenigingen deze bijeenkomst op deze historisch locatie te beleven.

Ook bij de, door de leden geïntroduceerde belangstellenden was er veel interesse voor zowel de locatie als de doelstelling van de Haegsche Duym.

Bijzonder nuttig waren de  contacten met de leden onderling, maar zeker ook met de leden van de beide andere clubs, en liet iedereen de maaltijd – die gereed stond – goed smaken.

Van veel kanten hoorden wij complimenteuze uitingen, die wij graag geheel aan het adres laten van de organisator van dit festijn Kees Bruin van Het Haagse Huis.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”14″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”90″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”1″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]